Trackanalyse
Zeilrecord  Help  English
˟

Instellen drempelwaarde

Je kunt een drempelwaarde voor de snelheid opgeven (standaard is dit 5 km/h); voor snelheden boven en onder die waarde worden de statistieken afzonderlijk weergegeven (resp. "Bewogen" en "Gestopt"). Het idee erachter is dat je zo pauzes kunt uitfilteren.

Grafieken

Kaart

Als je de muiscursor boven een tracksegment houdt worden de bijbehorende gegevens getoond.

Trackdata

Als je op de knop "Trackdata" klikt wordt er een nieuw venster geopend met een tabel waarin de gegevens van alle trackpunten getoond worden. Met Ctrl-A & Ctrl-C (Cmd-A & Cmd-C op de Mac) kun je de gegevens kopiëren en plakken in een spreadsheet.

Zeilrecord

Een zeilrecord is een snelheidsrecord voor door wind aangedreven vaartuigen. Zo'n record wordt gevormd door de hoogste gemiddelde snelheid over een vastgelegde afstand of de grootste afgelegde afstand over een bepaalde tijd. Met de knop "Zeilrecord" (die verschijnt naast de help-knop nadat er een track geladen is) kan dit berekend worden. De tool laat de top 5 zien van de trajecten met de hoogste gemiddelde snelheid of de grootste afgelegde afstand.
Dit is primair bedoeld voor zeilschepen, maar ook voor andere sporters kan het interessante informatie opleveren.

N.B. De opgegeven lengte komt meestal niet overeen met een heel aantal tracksegmenten. Bij het weergeven van trackdeel wordt daarom in de meeste gevallen een extra trackpunt toegevoegd.

PayPal logo
     
PayPal logo
Eenheden
Snelheid
Afstand
Hoogte
Temperatuur
  
Zeilrecord

Beoogd zeilrecord: